Mainos

Media osaksi kodin sisustusta

Tänä päivänä kodeista löytyy monenlaista medialaitetta sekä erilaisia DVD- ja CD-levyjä. Sekä laitteet että levyt tulisi saada sulautumaan osaksi kodin muuta sisustusta.

Kaupoista löytyy runsain mitoin erilaisia säilytystelineitä, kaappeja sekä laatikoita, joiden avulla media saadaan toimivasti esille tai haluttaessa piiloon.

Oli koti minkä kokoinen tahansa, tulisi kodin elektroniikka ja erilaiset DVD-, VHS-, ja CD-levyt saada selkeästi omille paikoilleen. Televisio ja siihen liittyvät laitteet halutaan sijoittaa joko mahdollisimman näkyvälle paikalle tai vastaavasti mahdollisimman näkymättömiin. Televisiolle, DVD -laitteelle sekä muun muassa digipoksille löytyy monenlaisia tasoja, lipastoja sekä hyllyjä. Hyllystöjen sekä lipastojen laatikoihin mahtuvat myös mainiosti kodin elokuvat ja musiikit.

Toimivuus ennen kaikkea

Säilytysratkaisuja miettiessä on syytä ottaa huomioon ennen kaikkea niiden toimivuus. Laitteiden tulisi olla nopeasti käytettävissä ja elokuvia sekä musiikkilevyjä pitäisi pystyä selailemaan sekä soittamaan mahdollisimman helposti.

Kaupoista löytyy DVD- sekä CD-levyille varta vasten suunniteltuja tornihyllyjä, laatikoita sekä muita säilytysratkaisuja. Kaikissa on pyritty ottamaan huomioon muun muassa toimivuus, näyttävyys ja tilansäästö. Kun levyt ovat siististi järjestyksessä, ne vievät huomattavasti vähemmän tilaa ja ovat näyttävämmän näköisiä.

Puhtaanapito helpompaa

Kun kodin medialaitteet sekä levyt ovat laatikoissaan tai torneissa, niiden puhtaanapito on entistä helpompaa. Tasaisilta pinnoilta pölyjen pyyhintä onnistuu helposti, ja koti pysyy entistä puhtaampana.

Erilaiset TV-kaapit takaavat myös puhtaamman kodin, sillä suljetussa kaapissa laitteet eivät pölyynny niin pahasti kuin avonaisessa hyllyssä. Kaapin ovet voi myös sulkea, jos haluaa pitää kodin yleisilmeen yhdenmukaisempana.

Teksti: Johanna Tamminen/ Mediafocus
Kuvat: Asko, Ellos, Indiska

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.