Mainos

Media- ja sisältötuotannolle yrityskehitysohjelma

Kauppa- ja teollisuusministeriö on käynnistänyt Digitaalisen media- ja sisältötuotannon kansallisen yrityskehitysohjelman (MESI). Ohjelman tavoitteena on kehittää suomalaisten digitaaliseen mediaan liittyvää osaamista ja edistää alan yrittäjyyttä.

-Haluamme nostaa esiin sisältötuotannon merkitystä Suomessa. Hankkeen tavoitteena on uusien media- ja sisältötuotantoyritysten perustaminen sekä yritysten kasvun ja kilpailukyvyn lisääminen, kauppa- ja teollisuusministeri Sinikka Mönkäre toteaa.

Kolmevuotista MESI-hanketta vetää Oy Media Tampere Ltd. Yritys vastaa Viestinnän osaamiskeskusohjelmasta. Yhteistyökumppaneita ovat Tampereen yliopiston hypermedialaboratorio, Culminatum Oy, Kulttuuriteollisuuden osaamiskeskus sekä Taideteollisen korkeakoulun koulutuskeskus, Uusmedian osaamiskeskus.

Hankkeen kokonaiskustannuksiksi on arvioitu runsaat 10 miljoonaa markkaa, josta Euroopan sosiaalirahasto rahoittaa 34 prosenttia, ja kansallisen rahoituksen osuudeksi jää 66 prosenttia.

Lisäksi kauppa- ja teollisuusministeriö päätti jatkaa helmikuussa päättynyttä kolmevuotista Sisältötuotanto-hanketta seuraavat kolme vuotta. Sisältötuotanto- ja MESI-hanke toimivat myös yhteistyössä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.