Mainos

Media ja poliisi saavat huutia uudessa Bodom-kirjassa

Emeritusprofessori Jorma Palo syyttää kirjassaan Keskusrikospoliisia Nils Gustafssonin lavastamisesta kolmoismurhaajaksi.

Poliisi teki Nils Gustafssonista väkisin syyllisen ja tiedotusvälineet menivät tähän teatteriin mukaan. Näin väittää sunnuntaina kuolleen emeritusprofessori Jorma Palon tänään julkaistu kirja: Nils Gustafsson ja Bodomin varjo.

Kirjan nimeksi Palo kaavaili alun perin "Kuinka Keskusrikospoliisi päätti ratkaista Bodomin surmat ja lavasti Nils Gustafssonin kolmoismurhaajaksi". Kovaa kritiikkiä saavat niin KRP:n väki kuin useat tiedotusvälineet.

Kirja käy myös läpi sitä, miten Nils Gustafsson ja hänen läheisensä kokivat vangitsemisen ja oikeudenkäynnin. Kirjassa palataan Palon aikaisemminkin esittämään teoriaan siitä, kuka tai ketkä olivat Bodomin murhien takana.

Palo kertoo uskovansa vankasti, että hänen edellinen Bodom kirjansa (2003) sai aikaan sen, että poliisi käynnisti tarkoitushakuisen ajojahdin Gustafssonia kohtaan.

Siksi hän halusi pyytää Nils Gustafssonilta anteeksi ja kirjoittaa kirjan tämän ja hänelle läheisten ihmisten kokemuksista. Palo ja Gustafsson tapasivat 25 kertaa marraskuusta 2005 alkaen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.