Suvi Teräsniska Me Naiset -lehdelle: Kesällä suuret sukuhäät

Laulaja Suvi Teräsniska kertoo Me Naiset -lehdessä menevänsä kesällä naimisiin kihlattunsa, bändinsä teknikon kanssa.

Laulaja Suvi Teräsniska, 25, on seurustellut bändinsä ääni- ja valomiehenä toimivan Simo Aallon kanssa noin kolme vuotta. Pari kihlautui loppukesästä 2012 Pariisissa.

Me Naisten haastattelussa Suvi kertoo suhteessa otettavan seuraavan harppauksen, sillä tulevana kesänä pari juhlii häitään näyttävästi Suvin kotipaikkakunnalla Kolarissa.

Loppukesästä pidettäviin häihin on kutsuttu 200 vierasta ja Suvi suunnittelee teettävänsä mahdollisesti samantyylisen hääasun, kun hänen äidillään oli aikanaan.

– Sukuni on kova juhlimaan ja pitämään hauskaa. Suvun kokoontuessa joku on jatkuvasti kaivamassa esiin harmonikkaa, tanssimassa ja laulamassa karaokea, Suvi kertoo haastattelussa.

Parin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös perheen perustaminen. Teräsniska halusi kuitenkin perinteiden mukaan naimisiin ennen lasten hankkimista.

– Haluamme yhdessä perheen, mutta se tulee jos on tullakseen. Odotan, että elämä antaa siinä asiassa merkin. Kaikki heittää joka tapauksessa häränpyllyä sitten, jos pari mukulaa putkahtaa kuvioihin, Suvi miettii lehdessä.

Lue myös:

    Uusimmat