Me Naiset: Loren hermoromahdus oli kova koettelemus Niina Heralalle

Kesällä naimisiin menevä juontajapari, Lorenz Backman ja Niina Herala avautuu suhteensa vaikeista hetkistä Me Naiset -lehdessä.

Juontaja Lorenz Backman oli jo aiemmin elämänsä aikana turvautunut terapiaan, mutta lopulta elämäntapakoulutuksen myötä mies sai menneisyyden mörkönsä liikenteeseen. Siitä seurasi parisuhdetta koitellut romahdus.

– Kaikki luurankoni tulivat ryminällä kaapista ja vajosin pohjamutiin. Käyttäydyin kuin olisin ollut sairas, eikä minulla ollut enää riittävästi voimavaroja läheisilleni, Lore kertoo lehdessä.

Me Naiset -lehden mukaan Loren romahdus tuli pahaan paikkaan, sillä samaan aikaan Niina joutui lukuisien töiden lisäksi yksin kantamaan vastuun perheen kahdesta lapsesta odottaessaan samalla kolmatta lasta. Hässäkän keskellä Lore päätti vielä kosia Niinaa.

– Loren tilanne tuli epäreiluun hetkeen, koska tuon kaiken keskellä olisin itse toivonut tukea. Kaikki sanovat, että kosinnan jälkeen pareilla pitäisi olla romanttisia pusi-hali-meininkiä, mutta meillä sitä ei ollut. Kävi mielessä, että onko tässä tilanteessa järkeä mennä naimisiin, Niina tilittää lehdelle.

Niina toteaa haastattelussa, että pariskunnalla on takanaan haastavin ja vaikein vuosi. Suhteessaan uuteen nousuun päässyt pariskunta on valmis astelemaan alttarille heinäkuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat