McKinley pyysi maailmantähdeltä apua kertoakseen äidilleen suuren salaisuutensa – "Etkö ajatellut tätä ihan loppuun asti?"

McKinley pyysi maailmantähdeltä apua kertoakseen äidilleen suuren salaisuuden 1:20
Sosiaalisessa mediassa pyörinyt McKinleyn videotallenne Harry Stylesin konsertin tapahtumista.

McKinley pyysi kesken konsertin Harry Stylesiä välittämään hänen puolestaan tärkeän viestin äidilleen.

CNN, NBC News ja New York Post ovat uutisoineet erikoisesta tilanteesta Harry Stylesin konsertissa Milwaukeessa Yhdysvalloissa viime keskiviikkona.

Grammy-palkittu englantilaislaulaja auttoi faniaan välittämään tärkeän viestin äidilleen. Kesken Stylesin konsertin Styles huomasi eturivissä 23-vuotiaan McKinley McConnellin, jolla oli suuri juliste:

"Äitini istuu katsomossa numero 201. Auta minua tulemaan kaapista ulos!"

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Harry Styles merkitsee McKinleylle valtavasti.

– Hän ja hänen musiikkinsa, sekä se tila, jonka hän on luonut itsensä ja faniensa välillä. Se kaikki merkitsee minulle turvaa, McKinley kertoo.

McKinleyn äiti Lisa Bibik oli istunut katsomossa taaempana, eikä ollut nähnyt tyttärensä pinkein sydämin koristamaa julistetta. 27-vuotias Harry Styles kuitenkin näki sen ja pysäytti konserttinsa auttaakseen nuorta faniaan.

"Mitä haluaisit minun sanovan äidillesi?"

Videomateriaali sydäntä lämmittävästä hetkestä konsertissa on jaettu ympäri sosiaalista mediaa. Videolla Styles polvistuu McKinleyn eteen lavalla ja käy lyhyen sanavaihdon fanin kanssa.

– Mitä haluaisit minun sanovan äidillesi? hän kysyy McKinelyltä, joka opiskelee yliopistossa Kaliforniassa.

– Täällä on kyllä tosi paljon ihmisiä, McKinleyn ääni kuuluu epäröivästi, kun fanit ympäri hallia hurraavat.

– Tietenkin täällä on paljon ihmisiä, etkö tiennyt? Etkö ajatellut tätä ihan loppuun asti? Styles kysyy tilanteessa hiukan kiusoitellen.

– Haluatko itse kertoa vai haluatko, että minä kerron? Styles kysyy McKinleyltä.

Tilanteessa kaksikko päättää, että Harry Styles saa kertoa totuuden McKinleyn äidille. Videolla näkyy, kun laulaja hyppelehtii toiselle puolelle lavaa, samalla, kun lavan yllä olevalle ruudulle etsitään myös McKinleyn äidin katsomon osa näytille.

Äidin löydyttyä Styles ei pyörinyt kerrottavansa ympärillä vaan hyppäsi suoraan asiaan.

– Lisa, hän on gay!

"En haluaisi pilata tätä hetkeä..."

Koko halli puhkeaa raikuviin suosionosoituksiin. Jättiruudulta näkyvä McKinleyn äiti Lisa on selvästi herkistynyt ja lähettää lentosuukkoja alas tyttärelleen.

McKinley kertoi jälkikäteen NBC Newsille, että kaksikko oli lentänyt konserttiin Los Angelesista heidän jäätyään rannalle ruikuttamaan lipuitta Stylesin esiintyessä heidän kotikaupungissaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Lisa ja McKinley olivat katsomassa konserttia hallin eri katsomoista, koska vielä paria päivää aikaisemmin Lisalla ei ollut lippua konserttiin.

– En haluaisi pilata tätä hetkeä, mutta eikö se olisi mukavampaa, jos te olisitte hiukan lähempänä toisianne? Styleskin kommentoi erikoista järjestelyä.

Totuus ei tullut äidille täytenä yllätyksenä

– Minulla on todella siunattu olo, että sain olla osa sitä hetkeä. On harvinaista, että saat kokea tuollaisia ainutlaatuisia kokemuksia elämässä. On kunnia, että sain olla osa sitä kaikkea, McKinleyn äiti Lisa kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Lisa kertoo, ettei ollut kovin yllättynyt tyttärensä yllätyksestä.

– Sinulla on aina ollut taipumusta dramaattisuuteen, Lisa toteaa tyttärelleen haastattelussa.

– Olen todella onnekas, että molemmat vanhempani tukevat minua. Uskon, että he jo osasivat epäillä totuutta, vaikka olen yrittänyt näytellä tietämätöntä. Äiti vain jankkaa, että hän rakastaa minua ja on tosi ylpeä minusta, McKinley kertoo.

New York Postin mukaan Harry Styles on ennenkin auttanut fanejaan tulemaan kaapista ulos vastaavilla tavoilla.

Lähteet: CNNNBC News ja New York Post 

Lue myös:

    Uusimmat