McCartneylle ja Millsille Charlesin ja Dianan asianajajat

Panokset kovenevat Paul McCartneyn ja hänen vaimonsa Heather Millsin avioerokiistassa. Eroavan pariskunnan lakimiehiksi on palkattu samat kaksi asianajajaa, jotka edustivat prinssi Charlesia ja prinsessa Dianaa heidän erotessaan vuonna 1996.

Mills, joka meni naimisiin entisen Beatles-basistin kanssa neljä vuotta sitten, on pestannut asiaansa ajamaan prinsessa Dianaa puolustaneen Anthony Juliuksen. Millsin edustajan mukaan Juliuksen osallistuminen oikeudenkäyntiin päätettiin tiistaina. Lehdet ovat jo aiemmin kertoneet, että Paul McCartney on palkannut asianajajakseen Fiona Shackletonin, joka edusti kuninkaallisessa avioerossa kruununprinssi Charlesia.

Alun perin sopuisaksi luvattu avioero on saamassa yhä enemmän katkeria ja riitaisia piirteitä. Millsin edustaja vahvisti tiistaina, että Paul McCartney on jäädyttänyt pariskunnan yhteisen pankkitilin ja lähettänyt virallisen valituksen vaimolleen, joka oli "anastanut" miehensä kodista kolme pullollista puhdistusainetta. Maanantaina poliisi kutsuttiin paikalle, kun Millsin henkivartija kiipesi McCartneyn aidan yli päästääkseen ex-rouvan entiseen kotiinsa. Ex-aviomies oli ystävällisesti vaihtanut kotinsa lukot vaimolleen kertomatta.

Paul McCartneyllä ei ollut avioehtoa. Yli 40 vuotta kestäneen uransa aikana miljardiomaisuuden kerännyt muusikko on vaarassa menettää neljänneksen omaisuudestaan Heather Millsille. Pariskunnalla on yksi yhteinen lasi, kaksivuotias Beatrice-tytär.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat