Mainos

McCain vertaa Obamaa Britney Spearsiin

Barack Obama ja John McCain (Kuvat: EPA/AARON M. SPRECHER ja EPA/JAY LAPRETE)

Loanheitto ja vastaehdokkaan maineen tahraaminen on pääsemässä täyteen vauhtiinsa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Republikaanin John McCain on aloittanut aggressiivisen hyökkäyksen demokaraattien presidenttiehdokasta Barack Obamaa vastaan.

McCainin uusin vaalikampanja leimaa Obaman Britney Spearsin ja Paris Hiltonin kaltaiseksi julkkikseksi. Tällä viitataan Obaman hiljattain tekemään vierailuun Euroopassa, missä hän sai lämpöisen vastaanoton suurilta kansanjoukoilta.

Republikaanien Obama-vastaisessa kampanjassa pyritään ennen kaikkea näyttämään Obama henkilönä, joka on enemmän kiinnostunut saamaan huomiota ja suosionosoituksia eurooppalaisilta kuin selvittämään todellisia ongelmia kotimaassaan.

Republikaanit käyttivät hyödykseen myös Obaman päätöksen olla vierailematta haavoittuneiden amerikkalaissotilaiden luona Saksan-vierailullaan. Republikaanien mukaan syynä tähän oli se, ettei Obama onnistunut saamaan tiedostusvälineitä mukaan vierailulle sotilassairaalaan. Demokraatit ovat tyrmänneet vihjailut täysin perättöminä.

Demokraattien kampanja McCainia vastaan perustuu puolestaan McCainin jatkuville hyökkäyksille Obamaa vastaan. McCain halutaan näyttää ärtyisenä ja negatiivisena ehdokkaana - demokraattileirissä mies on saanut lempinimen McNasty.

Toimittajat kysyivät hiljattain Obamalta, mitä mieltä hän McCainin loanheittokampanjasta.

- Huomaan, että hänellä ei näytä olevan mitään positiivista kerrottavaa itsestään, piikitteli Obama.

Obaman kampanjapäällikkö David Axelrod puolestaan sanoi New York Timesin haastattelussa, että republikaanien loanheittostrategia on tuloksetonta.

Axelrod painotti, että vaikka ruma peli toimi demokraattiehdokas John Kerrya vastaan viimekertaisissa presidentinvaaleissa, ei se missään nimessä toimisi tänä vuonna.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.