Max Verstappenin isä, äiti ja sisko jätettiin kotiin – sopimus F1-tallipomon kanssa

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen kilpaili viikonloppuna Kanadassa ensimmäistä kertaa ilman perhettään.

Alkukauden kisoissa useisiin kolareihin syyllistynyt Verstappen nappasi Montrealissa kauden toisen palkintosijansa ajamalla kilpailun kolmannelle sijalle.

Hollantilaiskuski vakuutti ennen kisaviikonloppua, ettei hän kritiikistä huolimatta aio muuttaa tapojaan. Tallipäällikkö Christian Horner kuitenkin kertoo, että tällä kertaa hollantilainen kilpaili ilman perhettään.

- Hänen lähestymistapansa on hieman erilainen. Täällä hän oli yksin. Sitä on kuitenkin mahdotonta sanoa, oliko sillä jotain vaikutusta, Horner totesi BBC Sportin mukaan.

Verstappen matkustaa tyypillisesti kisaviikonloppuihin yhdessä isänsä Jos Verstappenin kanssa. Usein myös hollantilaiskuskin muu perhe ja hänen managerinsa Raymond Vermeulen seuraavat kisaa paikanpäältä.

Horner kertoo, että päätös seurueen jättämisestä kotiin tehtiin yhdessä kuljettajan ja tallin välillä, mutta tilanne voi myöhemmin palata taas ennalleen.

- Keskustelimme tästä hänen kanssaan, joten siitä tehtiin yhdessä sopimus. Halusimme kokeilla sitä tänä viikonloppuna. En kuitenkaan sano, että sillä olisi ollut mitään vaikutusta. Kyse oli vain hieman erilaisesta asiasta, Horner pyöritteli.

Lue myös:

    Uusimmat