Mainos

Mauri Pekkarinen häirintäkohusta: "Käytin väärää sanaa"

Keskustan kansanedustaja Mauri Pekkarinen on joutunut omituisen kohun keskelle. Jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu Maia Fandi nimittäin syyttää Pekkarista seksuaalisesta häirinnästä, kertoo Keskisuomalainen.

Fandin mukaan häirintä on kohdistunut Kuntaliiton ruotsinkieliseen toiminnanjohtaja Kristina Wikbergiin, joka oli puhumassa Laukaan Peurungassa Kuntaliiton maakuntakierroksella.

Pekkarinen kertoo MTV3:lle, että kaikki sai alkunsa, kun Wikberg oli aloittamassa puhettaan. Aloitus takkusi pahemman kerran, koska naisen asuun kiinnitetystä mikrofonista ei kuulunut mitään.

– Sanoin hänelle jotenkin näin, että nosta sitä mikkiä ylemmäs siitä ryntäiltä. Se oli väärä sana, mutta en siinä tilanteessa keksinyt mitään parempaakaan, Pekkarinen myöntää.

Lehdessä kerrotaan, että Fandin mielestä Pekkarinen oli todennut odottavansa, milloin pääsisi koittamaan Wikbergin ryntäitä.

– Pitää olla todella likainen mielikuvitus, jos siitä saa vedettyä tuollaisia väitteitä. En herraparatkoon sanoisi mitään tuollaista, Pekkarinen sanoo tuohtuneena.

Pekkarinen jatkaa, että Wikberg oli antanut hänelle luvan tulla asettamaan mikrofoni oikein. Pekkarinen teki työtä käskettyään ja yritti kiinnittää mikin naisen korkeaan kaulukseen.

– Yleisöstä joku sitten vitsaili, että siinä sitä nyt laitatte. Vastasin, että no pitäisikö mennä tuonne sermin taakse. Se oli vitsailua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.