Mainos

Mattopesua ja päivystystä - näinkin voi viettää juhannusta

Suurin osa suomalaisista jumittaa tänään tai huomenna juhannusruuhkissa.

Kaikki eivät kuitenkaan suuntaa juhannuksenviettoon maalle tai saaristoon. Lukijamme kertoivat facebookissa, miten he aikovat viettää toisenlaista juhannusta.

"Minä lähden mattoja pesemään. Eipä ole ainakaan ruuhkaa matonpesupaikalla."

"Minun juhannukseni on kotona oleilua, ehkä satunnaista ystävien tapaamista. Jussi soljuu itsestään eikä sitä tarvitse erikseen juhlia."

"Lähden mieheni kanssa Juhannuspäivänä Päijänneristeilylle höyrylaiva Suomella. Meidän Jussin viettoon ei kuulu alkoholi koska olen raskaana eikä mieli tekisi muutenkaan juoda. Aattona tai sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä retkelle Vaarunvuorille joka on luonnonsuojelualue. Siellä grillataan makkaraa ja nautitaan jylhistä maisemista."

"En mene mökille enkä tansseihin, festareille enkä ruuhkiin teille. Kotona saunon ja lähijärven rannassa käyn piknikillä. Ei vaan huvita juhlia kalenterin mukaan... siis "pakolla" kun kaikki muutkin..."

Moni viettää keskikesän juhlaa myös toisessa mielessä rauhallisessa paikassa - töissä.

"Juhannuksena VPK:n päivystys.. Toivottavasti on rauhallista."

"Vientiteollisuus vaatii että töitä paiskitaan juhlapyhätki eli yövuorossa koko juhannus."

Lukuisat facebook-keskustelijat kyseenalaistivat juhannuksen erityisyyden. Usealle viikonloppu on vain yksi muiden joukossa.

"Eiköhän nämä pakkoryyppäysjuhlat jo ala hieman kulumaan. Nuorempana juhlin, nyt se on enää viikonloppu toisten joukossa."

"Kuka oikeasti juhlii Juhannusta jotenkin? Ok, festarit ja muut örmyämiset, mutta niinhän suomityypit tekevät joka vkl muutenkin aina elokuulle asti. Ylipäänsäkin aika perus-kesäviikonloppuhan tämä koko Jussi hössötyksineen on anyway."

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.