Matti Nykäseen yhdistetty Diili-Susanna puhuu suhteesta kohujulkkikseen

Suomen tunnetuimpaan mäkikotkaan yhdistetty Susanna Ruotsalainen ei suostu paljastamaan suhteen todellista tilaa.

Diili-ohjelmasta julkisuuten ponnahtanut näyttävä ja upea vaaleaverikkö on viime aikoina saanut vastailla kysymyksiin Matti Nykäsestä ja kaksikon todellisista väleistä.

Sanavalmis Susanna ei suostu paljastamaan suhteen todellista laatua myöskään Viihdeuutisille, mutta tunnustaa tuntevansa todellisen Matin kohuotsikoiden takaa.

– En mä nyt tiedä, mitä voin sanoa siihen olenko ihastunut. Olen ollut yllättänyt siitä, että kyseinen asia on kiinnostanut niin paljon. Kyllähän mä odotin että jos Matin kanssa liikkuu, se tulee julkisuuteen. Tämä koko tilanne on vaan niin kiusallinen, Susanna tunnustaa.

Susannan mukaan julkisuudessa annettu kuva Matista ei vastaa ollenkaan hänen kokemaansa miehestä.

– Jos koko ajan kirjoitetaan pahaa, niin voihan se olla niin ettei millään ole enää mitään väliä. Ettei välitä, mitä lehdet kirjoittaa, koska ei niihin kirjoituksiin voi kuitenkaan vaikuttaa. Minä olen nähnyt, minkälainen Matti on oikeasti.

Rakkaus muuttaa kaiken

Näyttävän vaaleaverikön ja Suomen tunnetuimman mäkikotkan tiet kohtasivat Neste-rallissa kesällä. Susanna tutustui mäkikotkaan yhteisen tuttavapariskunnan kautta.

– Vietimme iltaa samassa, pienessä seurueessa. Minulla ei ole tapana tuomita ihimisiä etukäteen lehtijuttujen perusteella ja tein Matistakin omat johtopäätökset. Näin Matissa paljon hyvää, eikä minulla ole hänestä mitään pahaa sanottavaa, Susanna tunnustaa.

Rakkauden on tunnetusti kerrottu olevan suurin voima ihmisen muuttamiseen. Tämän allekirjoittaa myös Susanna Ruotsalainen, yleisellä tasolla puhuttaessa.

– Rakkaus on voimakkain kaikista ja sillä on valtava voima. Rakkaus voi myös muuttaa ihmistä niin paljon, että koko ihminen muuttuu aiemmasta ja muuttaa kaiken, elämäntavoista lähtien.

Diili-ohjelma maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat