Matti Nykänen yllättää – kirja ja oma tv-show suunnitteilla!

Mäkikotkalla on luvassa kiireinen vuosi, johon mahtuu keikkailua, levyn tekemistä, kirjaprojekti ja mahdollisesti jopa oma keskusteluohjelma.

Matti Nykänen oli tänään itseoikeutetusti uuden kauden startanneen ELCrew'n ensimmäinen vieras. Hän saapui Tuomas Enbusken ja Aki Linnanahteen haastatteluun yhdessä luottotoimittajansa ja ystävänsä Kai Merilän kanssa.

MTV.fi tapasi Nykäsen ja Merilän ennen illan suoraa tv-lähetystä. Juuri Kanarialta palannut Nykänen oli ruskettunut ja hyväntuulinen.

– Tuleva vuosi näyttää hyvältä! Aika paljon on reissua tiedossa. Tulin viime yönä Kanarialta, ja viikon päästä lähden sinne taas. 

Seuraavalle reissulle lähtevät mukaan Kai Merilä sekä Nykäsen vaimo Pia Nykänen ja Pian teini-ikäinen poika. 

– Menemme ihan lomalle, mutta siellä on myös muutama keikka, usein suomalaisten suosikkikohteessa esiintyvä Nykänen kertoo. 

Matkan aikana Nykäsellä ja Merilällä on kuitenkin lomailun lisäksi tarkoitus aloittaa uusi projekti: Nykäsen elämänkäänteistä kertova kirja.

Merilä on kirjoittanut vuonna 2005 Matin ja minun rankka reissu -nimisen teoksen, jolle on nyt luvassa jatkoa.

– Kymmenen vuoden aikana ehtii tulla aika paljon kerrottavaa, Merilä uumoilee ja lupaa kirjan ilmestyvän tämän vuoden aikana.

Nykäsen suunnitelmat tälle vuodelle eivät kuitenkaan lopu tähän. 

– Meillä on kehitteillä oma tv-show, meikäläisestä tulisi toimittaja! Matti & Kaitsu Show tulee olemaan viihteellinen, ilman käsikirjoitusta tehtävä ohjelma, Nykänen paljastaa. 

Merilä kertoo kaksikon käyvän parhaillaan neuvotteluja eri tuotantoyhtiöiden kanssa siitä, millä kanavalla tuleva keskusteluohjelma mahdollisesti näytettäisiin.

Kirjan ja tv-show'n lisäksi Nykäsen vuosi tulee sisältämään paljon keikkoja sekä myös uuden levyn tekemisen.

– Uutta levyä väsätään, sitä on tehty kuin Iisakin kirkkoa, ja se vaatii vielä fiksausta, vaikka palikat alkavatkin olla kasassa, Nykänen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat