Mainos

Matti Nykänen vangittu

Entinen mäkihyppääjä Matti Nykänen on vangittu epäiltynä tapon yrityksestä. Nykäsen puolisoa kuullaan oikeudenkäynnissä todistajana.

Matti Nykänen

Tampereen käräjäoikeus on määrännyt Matti Nykäsen vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Poliisi epäilee Nykästä tuttavansa puukottamisesta Nokian Tottijärvellä sijaitsevalla kesämökillä. Uhriksi joutunut 59-vuotias mies on tiettävästi edelleen hoidettavana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Hänen vammansa ovat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia. Uhri päässee sairaalasta kotiin huomenna.

Nykänen ja hänen vaimonsa Mervi Tapola-Nykänen pidätettiin tiistaina, mutta Tapola-Nykänen vapautettiin eilen. Poliisi arvioi, ettei hänellä ollut merkittävää osuutta puukotuksessa. Tapola-Nykästä tullaan kuulemaan oikeudenkäynnissä todistajana.

Jutun tutkinnan valmistuminen vienee kuitenkin useita viikkoja. Parhaillaan poliisi odottaa lausuntoa keskusrikospoliisin laboratoriosta. Tampereen käräjäoikeus on julistanut sekä käsittelyn että siihen liittyvät asiakirjat salaisiksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.