Matti kukkarossa pistää talouden ruotuun

Rahahuolissaan rypevät pariskunnat, perheet ja sinkut saavat suorapuheista opastusta budjetinhallintaan.

Maanantai-iltaisin AVAlla tarjotaan hyödyllisiä käytännön vinkkejä taloudenhoitoon kanadalaisen rahoitusneuvoja Alison Griffithsin johdolla. Sarja seuraa taloudelliseen ahdinkoon joutuneita perheitä, pariskuntia ja omillaan eläjiä, jotka ovat kipeästi taloudellisen ohjauksen tarpeessa. Viimeinen avunhuuto suunnataan talousasiatuntija Alisonille.

Sanojaan säästelemättä Alison laittaa taloutensa kanssa kamppailevat ruotoon. Ongelman ratkaisu aloitetaan sen ytimestä ja ensitöikseen Alison tutustuu kohdeperheensä elintapoihin käymällä läpi erinäiset luottokorttilaskut ja tiliotteet.

Tämän jälkeen tehdään kattava analyysi siitä mihin ja kuinka paljon rahaa on kulutettu viikoittain. Lopuksi lasketaan järjettömäksi kasvaneen velan määrä.

Jotta hätä ei olisi tämän näköinen, Alison ohjaa perheen askel askeleelta kauemmas kehnoista kulutustavoista ja auttaa ahdingossa olevia kumppanuksia muuttamaan elämäntapansa edullisimmiksi.

Talouden hallintaa varten laaditaan suunnitelma, jolla velkakuormaa saadaan pikaisesti kevennettyä ja tulevaisuuden taloudellinen tilanne alkaa taas näyttää valoisammalta.

Matti kukkarossa AVAlla maanantaisin 17.1.2011 alkaen klo 19.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat