Matthew Perry pilkkaa sekoilevaa teinitähteä

Miehen puolikkaat -teinitähti Angus T. Jones koki uskonnollisen herätyksen, mistä Frendit-näyttelijä Matthew Perry innostui tekemään pilaa.

Angus T. Jonesin uskonnollinen video on herättänyt jo useamman konkarinäyttelijän huomion. Hänen entinen Miehen puolikkaat -kollegansa Charlie Sheen tarjosi tukea nuorelle näyttelijälle, mutta Frendit-tähti Matthew Perry otti Jonesin päätöksestä kaiken ilon irti.

Komediasivusto Funny or Die julkaisi Perryn parodiavideon, jonka mies aloittaa todistamalla tietävänsä Raamatun kertomuksista ainakin Nooan arkin sekä tarinan leijonasta ja robotista.

– Luettuani Raamattua ymmärsin, että minun uusi ohjelmani Go on on täynnä idiootteja. Älkää katsoko ohjelmaani, Perry pyytää.

Mies muistuttaa, että vuonna 2006 hän kielsi samanlaisella videolla ihmisiä lopettamaan Studio 60 -ohjelman katsominen, koska se pilkkaa juutalaisia. Videota hän kuvasi menestykseksi.

Hän haluaa myös antaa ansaitsemansa rahat jokaisesta moraalittomasta televisio-ohjelmastaan takaisin:

– Kaikki rahat, jotka saan ohjelmistani Go on, Mr. Sunshine ja Studio 60, annan takaisin.

Mr. Sunshine ja Studio 60 olivat Perryn floppiohjelmia. Kun miestä muistutetaan megahitti Frendeistä, Perry puolustautuu.

– Koin uskonnollisen herätyksen, mutta en ole mikään idiootti!

Suurimman kiitoksen Perry antaa Angukselle.

Mistä Frendit-näyttelijä kiittää Angusta? Lue lisää: Matthew Perry pilkkaa sekoilevaa teinitähteä

FRENDIT Subilla maanantaista perjantaihin klo 18.00. Uusinnat sunnuntaisin.

MIEHEN PUOLIKKAAT Subilla tiistaista perjantaihin klo 19.30. Uusinnat sunnuntaisin.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat