Matthew Perry: Frendit pilasi elokuvaurani

Matthew Perry tilittää, että joutuu näyttelemään vain keskinkertaisissa romanttisissa komedioissa Frendit-roolinsa takia.

Kymmenen kautta Frendien Chandleria näytellyt Matthew Perry on nähty megasarjan päätyttyä useissa sarjoissa, mutta valkokankaalla näyttelijä ei menestystä ole onnistunut saamaan.

– Elokuvaroolit, joita minulle tarjottiin, olivat aina romanttisia komedioita, ja yritin valita niistä parhaimmat. Ihmiset näkivät minut heittämässä sarkastisia kommentteja kahvilassa, joten minulle ei tarjottu isoja action-elokuvarooleja tai edes mitään siihen suuntaan, Perry tilittää Zap2it-sivustolle.

Perry on yrittänyt laajentaa imagoaan näyttelemällä Subillakin esitetyssä Studio 60 -sarjassa (Studio 60 on the Sunset Strip), komediasarjassa Mr. Sunshine sekä vierailemalla Good Wife -sarjassa. Nyt hän näyttelee NBC:n draamakomediasarjassa Go On.

– Toivottavasti tästä sarjasta tulee menestys, ja joitain sellaisia (isoja action-rooleja) tulee eteeni myös, Perry miettii toiveikkaana.

Frendit pyörivät edelleen uusintana lukuisilla TV-kanavilla ympäri maailmaa – myös Subilla. Mutta mitä mieltä Chandler-näyttelijä on siitä, että vanhaa sarjaa esitetään vieläkin? Lue lisää: Matthew Perry: Frendit pilasi elokuvaurani

FRENDIT Subilla arkisin kello 19.30.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat