Matthew McConaughey haluaa isäksi

Seksikkäästä puhetyylistään ja timmistä vartalostaan kuulu näyttelijä Matthew McConaughey haluaa lapsia. 37-vuotias hurmuri on National Enquirer -lehden mukaan valmis lisääntymään 24-vuotiaan mallityttöystävänsä kanssa.

Teksasista kotoisin oleva Matthew seurustelee brasilialaisen valokuvamalli Camilla Alvesin kanssa. Muun muassa Penelope Cruzin kanssa deittailut McConaughey kosi tyttöystäväänsä vain kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Muuttohaluton poikamies ja Kuinka hukata kundi 10 päivässä - leffoista tuttu komistus haluaa päästä pian vaihtamaan vaippoja.

- Matthew on niin rakastunut ja hän puhuu biologisesta kellostaan ja kuinka hän haluaa perustaa perheen välittömästi. Hän täyttää 38 vuotta marraskuun 4. päivä. Hän on siinä iässä, missä miehet tajuavat, että perhe pitää perustaa. Hän luottaa Camillaan, koska hänellä ei ole mitään taka-ajatuksia. Camilla ei halua leffaroolia tai myydä käsikirjoitusta, tähden ystävä kertoi lehdelle.

McConaughey nähdään seuraavan kerran valkokankaalla romanttisessa komediassa nimeltä Fool's Gold. Tammikuussa maailmanensi-iltansa saavan leffan naispääosaa esittää Kate Hudson.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat