Mainos

Matkustajalautan tulipalo sammutettiin

Itämerellä myöhään illalla syttynyt uhkaava lauttapalo on saatu sammutettua yön aikana. Saksasta Ruotsiin matkalla olleella matkustajalautalla syttyi tulipalo myöhään eilen illalla. Palo saatiin kuitenkin nopeasti hallintaan, eikä kukaan lautan 237 matkustajasta loukkaantunut.

Ruotsin aluevesillä seilanneella matkustajalautta Sassnitzilla syttynyt tulipalo on saatu hallintaan. Saksan Sassnitzista Ruotsin Trelleborgiin matkanneella lautalla syttyi tulipalo lautan konehuoneessa vielä tuntemattomasta syystä. Matkustajia lautalla oli kaikkiaan 237. Heistä kukaan ei tiettävästi loukkaantunut.

Tapahtumapaikalle saapui useita pelastusaluksia ja alueella liikkuneita laivoja. Myös matkustajien evakuoimiseen varauduttiin, mutta laivan kapteeni ei katsonut sitä tarpeelliseksi. Palon laajuutta ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.

Tanskassa vuonna 1989 rakennettu 21000 bruttorekisteritonnin lautta pystyy kuljettamaan 800 matkustajaa ja 100 henkilölautoa. Sassnitz purjehtii Saksan lipun alla ja sillä on saksalainen kapteeni. Vioittunut matkustajalautta hinataan takaisin lähtösatamaansa Saksassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.