Mainos

Matkustajakone joutui palaamaan Kuopioon savun vuoksi

Aeron matkustajakone joutui palaamaan aamupäivällä Kuopion lentokentälle, kun koneen ohjaamossa havaittiin kitkerää savua.

Kuopiosta Helsinkiin matkalla ollut Aeron matkustajakone joutui palaamaan tänään takaisin Rissalan lentokentällä koneen ohjaamossa havaitun savun vuoksi. Lento-onnettomuusvaaran takia Kuopiossa annettiin suuronnettomuushälytys. Kone laskeutui kuitenkin turvallisesti kentälle, eikä pelastusviranomaisille jäänyt muuta kuin varmistustehtävät.

- Onneksi tässä ei käynyt kuinkaan. Savun haju tuntui ohjaamossa ja myös matkustajatilassa. Joku siellä ohjaamossa on kärähtynyt, mutta mikään siellä ei enää palanut, kertoi päivystävä palomestari Kari Antikainen heti koneen laskeuduttua.

Kyseessä oli Finnairin tytäryhtiön Aeron reittilento AY-3504. Lento oli lähtenyt Kuopiosta aikataulunsa mukaisesti kello 11.30. Savu havaittiin jo muutamia minuutteja lähdön jälkeen. Kone laskeutui noin vartti lähtönsä jälkeen.

Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä. Finnairin tekninen henkilökunta saapuu Kuopioon selvittämään tapausta, kertoi Antikainen. Koneessa oli 51 matkustajaa.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 20.02.2005)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.