Masked Singerin voiton napannut Tohtori kertoo kisasta: "Itse panelistien vedättämisestä tuli oma hieno lisänsä"

4:37
Katso videolta Tohtorin mietteitä paljastumisen jälkeen!

Masked Singer Suomi -ohjelma toinen kausi huipentui Marko Hietalan voittoon.

Masked Singerin toinen kausi päättyi lauantaina 19. joulukuuta jännittävään finaaliin. Päätösjaksossa Pakkanen eli Mikko Leppilampi kruunattiin pronssisijalle, hopeasijalle sijoittui Jarkko Tamminen Hiirulainen-hahmollaan. Kultaisen maskin ja voiton itselleen nappasi Nightwish-yhtyeen Marko Hietala eli Tohtori.

– Olen hämmentynyt ja onnellinen. Kaikki kisan hullusta ja absurdista puolesta lienee jo puhuttu, ja allekirjoitan ne puheet omalta kohdaltani. Onneksi rakastan omituisuuksia, Hietala kommentoi. 

– Itselleni henkilökohtainen kulma löytyi naamiaisista. Kun 30 vuotta keikkaa tehnyt mies saa yhtäkkiä mahdollisuuden lauleskella odottamattomia erilaisuuksia maskin takaa, niin se oli Vapautta V:llä: ei ennakko-odotuksia, ei velvoitteita sopia kaavaan ynnä muuta. Ja tietysti itse panelistien vedättämisestä tuli oma hieno lisänsä. Se oli makoisaa.

Tohtorin henkilöllisyys oli panelisteille koko kauden ajan täysi mysteeri. Somessa miehen jäljille oltiin päästy.

– Kiitokset tietysti katsojille suuresta innostuksesta ja lisää kiitoksia tutuille ja faneille, jotka sinnikkäästi yrittivät karistaa totuuden ulos minusta. "Itse olet hoitsu", oli vakiovastauksiani heille. Tietysti isot kiitokset myös tuotannon joka osiolle ja henkilölle. Tällaisena vuonna asioiden kasassa pitäminen turvallisesti oli ehdottomasti kunnioituksen arvoista. Turvallista, lämmintä joulua ja vapaampaa uutta maailmaa 2021, Hietala toivottaa.

Masked Singer Suomen hahmoina nähtiin finalistien lisäksi liuta muita suomalaistähtiä. Ensimmäisenä maskinsa joutui poistamaan Pöllö-hahmo. Maskin takaa paljastui kaikkien yllätykseksi juontaja Marja Hintikka!

Toisena naamionsa riisui Tikru, joka paljastui Ina MikkolaksiKolmantena oli vuorossa Geggonen, eli Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Kari Kanala. Kukka-naamion takaa paljastui neljäntenä Salatut elämät -sarjan Maija-Liisa PeuhuRoman Schatz joutui poistamaan maskinsa seuraavaksi ja hän paljastui Laiskiaiseksi. 

Viikinki-naamion takana oli räppäri Petri Nygård. Upeilla esityksillä ihastuttaneeksi Hertaksi paljastui Susanna Laine. Semifinaalissa maskinsa poisti Taikahattu eli Krista Siegfrids!


Katso alta Tohtorin esitykset!

5:16

4:46

5:57

5:05

6:17

4:19

Lisää Masked Singer -viihdettä on tarjolla mtv-palvelun puolella: Masked Singer USA:n 2. tuotantokausi on alkanut mtv-palvelussa. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja