Mainos

Masentaako? Piristy näillä vinkeillä!

Kaikilla on joskus huonoja päiviä, jolloin tuntuu siltä, ettei mikään mene niin kuin pitäisi. Kokeile näitä vinkkejä piristääksesi mielialaasi.

1. Ota esiin i-Podisi ja kuuntele suosikkilaulujasi. Hitaampi tempo rentouttaa, mutta psykologi Yvonne Thomasin mukaan kovempi rytmi auttaa sinua työstämään vihaa tai ärsytystä, jotta pääset negatiivisista tunteista eroon nopeammin.

2. Sipaise huulillesi punaista kiiltoa. Punaiset huulet uhkuvat itsevarmuutta ja seksikkyyttä. Muilta saadut reaktiot auttavat siis syrjäyttämään pahan tuulesi seksikkäällä itsevarmuudella.

3. Naureskele tietokoneesi ääressä vaikka hauskoille kotivideoille. On mahdotonta tuntea olonsa huonoksi nauraessa.

4. Sytytä työpöytäsi lamppu. Kova, yläpuolelta tuleva valo vahvistaa stressiä ja ärsytystä, kun taas pehmeämpi valo voi rauhoittaa sinua.

5. Ympäröi itsesi keltaisella ja oranssilla. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset ovat paljon iloisempia lämpimien, kirkkaiden värien ympäröiminä, ehkäpä siksi, että ne muistuttavat auringosta. Jos sinulla ei ole vaatteita näissä väreissä, osta vaikka keltaisia kukkia.

6. Kuvittele paikka, jossa olet onnellinen. Ehkä se on trooppinen ranta tai lapsuutesi makuuhuone. Mikä tahansa valitsemasi paikka onkaan, sulje silmäsi ja kuvittele se mielessäsi.

7. Tee pikavisiitti vällyjen väliin. Jos et voi harrastaa seksiä, muistele hyvää petisessiota. Pelkkä muisto riittää aiheuttamaan ihania tuntemuksia.

8. Pue yllesi vaatteet, joissa näytät erityisen hyvältä. Jokaisella naisella on kaapissaan joku vaatekappale, jonka ansiosta saa positiivista palautetta ystäviltä, työkavereilta ja satunnaisilta tuttavuuksilta. Vaihda siis vaikka seksikkäät korkkarit ja nauti uudesta itsevarmuudesta.

9. Syö sitrushedelmiä. Ne saattavat parantaa mielialaa, sanoo psykologi Dale Atkins. Ja koska sinulla menee aikaa hedelmien kuorimiseen, et päädy ahmimaan.

10. Hiivi luontoon. Syö lounasta puistossa. Ulkoilma madaltaa sykettäsi ja karkottaa huonon tuulen.

MTV3/Helmi

Lähde: cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.