Mainos

Mascarpone päärynät

Tämä herkullinen jälkiruoka on helppo ja nopea valmistaa vaikka pikkujoulun jälkiruoaksi, sopii mainiosti joulun makuihin.

  • 4 kypsää päärynää
  • 1 sitruunan mehu
  • 100 g mascarpone juustoa (tai vanilijalla maustettua tuorejuustoa)
  • 4 tl kanelia
  • 1-2 tl tomusokeria

Kuori kypsät päärynät ja puolita pituussuuntaan. Poista päärynöistä siemenkota. Purista päärynöille sitruunamehua makua antamaan. Laita jokaiselle päärynän puolikkaalle ruokalusikallinen Mascarpone juustoa. Sirottele lautaselle vielä hiukan sokeria ja kanelia makua ja väriä antamaan.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.