Mainos

Masa Yardsille uusi johtaja

Kvaerner Masa-Yardsin toimitusjohtajaksi on valittu Yrjö Julin.

Kvaerner Masa-Yardsin hallitus on nimittänyt Yrjö Julinin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään helmikuun 16. päivä. Yrjö Julinilla, 46, on yli 20 vuoden kokemus metalli- ja telakkateollisuuden aloilta.

Toukokuusta 2002 lähtien hän on toiminut toisen suomalaisen uudisrakennustelakkayhtiön, Aker Finnyardsin toimitusjohtajana. Hänen johdollaan Aker Finnyards on kehittynyt hyvin suotuisasti ja hyvällä kannattavuudella.

-Telakkayhtiön on varmistettava johtava teknologinen asemansa maailmalla. Meidän on jatkettava meneillään olevia kustannusparannusohjelmia.

Lyhyellä tähtäimellä pääpainopiste on uusien laivatilauksien varmistaminen Masa-Yardsille, etenkin Helsingin telakalle, toteaa Julin. Yrjö Julinin toimiessa Kvaerner Masa-Yardsin johdossa, Masa-Yardsin ja Aker Finnyardsin läheinen yhteistyö vahvistuu edelleen. Vuoden 2002 alusta lähtien telakkayhtiöt ovat toimineet läheisessä yhteistyössä kehittäen synergioitaan yhteisen telakkatoiminnan management-yhtiön Aker Kvaerner Yardsin alaisuudessa. Kvaerner Masa-Yardsin ja Aker Finnyardsin omistajat, Aker Kvaerner ASA ja vastaavasti Aker Yards AS, ovat aikaisemmin selvästi lausuneet tarkoituksensa yhdistää laivanrakennustoimintojaan.

Korostaakseen edelleen Masa-Yardsin ja Finnyardsin läheistä yhteistyötä, Yrjö Julin nimitetään Aker Finnyardsin hallituksen varapuheenjohtajaksi hänen aloittaessaan tehtävänsä Masa-Yardsilla. Jorma Eloranta, joka on johtanut Masa-Yardsia vuoden 2001 helmikuun alusta, jatkaa nykyisessä tehtävässään tämän vuoden helmikuun 15. päivään saakka ja jatkaa tämän jälkeen Kvaerner Masa-Yardsin hallituksen jäsenenä.

(MTV3)

(Talousuutiset 15.01.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.