Mainos

Masa-Yardsilla yt-neuvottelut

Telakkayhtiö Kvaerner Masa-Yards karsii toimintojaan ja valmistautuu mahdollisiin henkilöstön vähennyksiin. Pääjohtaja Martin Saarikangas ilmoitti tänään, että yhtiössä on aloitettu yhteistoimintamenettelyn mukaiset neuvottelut organisaatiomuutoksista. Saarikankaan mukaan Masa-Yards rakentaa tulevaisuudessa vain matkustajalaivoja. Keskittyminen matkustaja-aluksiin johtuu telakkateollisuuden muuttuneesta markkinatilanteesta, Saarikangas totesi.

Heikentynyt kannattavuus vaatii myös tehostamistoimia ja organisaation uudistamista vastaamaan paremmin tilauskannan ja tulevan toimintasuunnan vaatimuksia, sanoi Saarikangas. Hänen mukaansa muutos koskee koko yhtiötä ja merkitsee monien toimintojen karsimista sekä myös "henkilöstöresurssien kriittistä tarkastelua".
Tähän mennessä on toteutettu henkilövaihdoksia niin ylimmällä johtotasolla kuin telakoiden keskeisissä tehtävissä. Jatkossa käydään läpi koko organisaatio ja tehdään tarvittavat muutokset. On mahdollista, että tässä vaiheessa käy ilmi, ettei kaikille henkilöille ole tarjota työtä uudessa tilanteessa, Saarikangas sanoi. (MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.