F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Marussia-kuski: Jokainen kisa oli kuin viimeinen

Lokakuussa konkurssiin ajautuneen F1-talli Marussian kuljettaja Max Chilton paljastaa, että talli oli lähellä romahtaa jo ennen kauden ensimmäistä osakilpailua.

Chilton kertoo tienneensä tallin tilanteen horjuvan pahasti jo toisen talvitestin jälkeen helmikuussa Bahrainissa.

- Vuosi on ollut tallille ja myös minulle vaikea, koska olen tiennyt tallin olevan vaikeuksissa jo pitkään. Bahrainissa tiesin, että emme kenties pääsisi Australiaan. Siitä lähtien odotin jokaisen kisan olevan viimeinen. En uskonut meidän olevan mukana enää Barcelonassa, Chilton kertoi Sky Sportsille.

- Jollakin tavalla selviydyimme läpi kaikista Euroopan osakilpailuista, mutta Monzan jälkeen ajattelin, että "se oli sitten tässä", Chilton lisäsi.

Marussia onnistui lopulta sinnittelemään mukana aina lokakuussa ajettuun Venäjän osakilpailuun asti, mutta sen jälkeen tallin rahahanat menivät kiinni.

Marussian irtaimisto kaupataan myöhemmin joulukuussa järjestettävässä huutokaupassa, mutta Chilton toivoo ihmeen yhä tapahtuvan ja tallin löytävän toiminnalleen jatkajan.

- En ole vielä luovuttanut. Jos joku haluaa F1-tallin, niin he tulevat ensimmäisenä meidän luoksemme, koska olimme yhdeksäntenä - meillä on palkintorahat, joita Caterhamilla ei ole. Meillä oli uskoakseni valmistumassa hyvä auto, joten toivottavasti joku tulee mukaan, Chilton sanoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja