Martinan ensi-esiintyminen laulajana perjantaina 28.1. Korkojen kera -ohjelmassa!

Martinan laulu-uran startti nähdään ja kuullaan perjantaina, kun kohukaunotar tekee ensiesiintymisensä MTV3:n suorassa Korkojen kera -lähetyksessä klo 20.00.

Viime viikkoina velloneen erokohun keskellä Martina Aitolehti on ehtinyt työskennellä julkisuudelta salassa laulajanuransa parissa. Universal Musicin julkaiseman debyyttialbumin musiikki on englanninkielistä poppia ja ensimmäinen 9 Digits-niminen sinkku julkaistaan 28. tammikuuta. Täyspitkä albumi on luvassa maaliskuun lopussa.

Perjantain Korkojen kera -lähetyksessä kuullaan myös Martinan selvitys mediaa viime viikkoina kuohuttaneesta avioerosta miehestään Esko Eerikäisestä. Eron jälkeen Martina piti matalaa profiilia, eikä lähtenyt puimaan eroa julkisuudessa, mutta on nyt valmis kertomaan avioeron taustoista.

Uusimman 7 päivää -lehden haastattelussa Martina paljastaa, että hänen elämässään on tuoreen eron jälkeen jo uusi mies. Hän ei kuitenkaan halua paljastaa, onko kyse vakavammasta seurustelusuhteesta.

– Ennen kuin pystyn vastaamaan tällaisiin kysymyksiin, haluan hoitaa eron pois alta, Martina kertoo Seiskalle.

Vuonna 2007 avioituneet Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti jättivät kumpikin omat avioerohakemuksensa Helsingin käräjäoikeuteen viime viikon tiistaina.

Martinan ja Eskon suhteen lopun alkua voi seurata 31.3. lähtien Subilla nähtävässä Martina & Esko: Isku Kolumbiaan -sarjassa. Ohjelman viimeisessä jaksossa nähdään, kuinka pari lopulta päätyy eri teille neljän avioliittovuoden jälkeen.

Perjantain Korkojen kera -lähetyksessä tavataan Martinan lisäksi kansanedustajat Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen. Haasteosiossa Jenni ja Vappu ottavat mittaa Keksijätehdas-ohjelman Simo Frangenista ja Jethro Rostedtista.

Korkojen kera MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20.00. Ohjelma nähdään suorana lähetyksenä televisiossa sekä netti-tv-palvelu Katsomossa. Ohjelma uusitaan AVAlla perjantaisin klo 22.00.

(AVA)

Lue myös:

    Uusimmat