Martina Aitolehti herää Iholla-sarjassa naapureiden yölliseen kinasteluun – ikävät muistot nousevat pintaan: "Luojan kiitos, että minun ei tarvitse enää riidellä"

8:58
Martina Aitolehti kertoi rajun vuotensa teemoista MTV Uutiset Livessä.

Iholla-sarjan uudella kaudella nähdään neljä julkisuudesta tuttua henkilöä, jotka kuvaavat omaa elämäänsä katsojille.

Dokumentaarisen sarjan tähdet ovat hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, somevaikuttaja ja entinen Miss Suomi Sara Sieppi, artisti-tubettaja Tuure Boelius sekä laulaja-lauluntekijä Leo Stillman. Päähenkilöt kuvaavat itse kaiken ohjelmassa nähtävän materiaalin, ja kamera kulkee heidän mukanaan lähes kaikkialle.

Ensimmäisessä jaksossa Aitolehti kertoo heränneensä yöllä naapureiden riitelystä johtuviin ääniin. Tämä sai naisen omat eromuistot pintaan.

– Huutavat ihan älyttömän rumasti toisilleen. Tuli jotenkin sellaisia fläsäreitä (muistikuvia) minun edellisestä elämästäni. Ruvetaan haukkumaan toista ja uhkaamaan.

– Luojan kiitos, että minun ei tarvitse enää riidellä. Se on niin iso juttu. Tuli sellainen olo, että miten minä olen voinut elää tuollaisessa riitelyssä.

Myöhemmin jaksossa hän kertoo riitelyä olleen entisessä elämässä ”koko ajan”.

Aitolehti saa jakson aikana puhelun, jossa häntä kehotetaan hakemaan Leviltä omat tavaransa pois.

 – Varmaan se yksi vapaamatkustaja on nyt päättänyt, että pitää ne Levin kamat tuoda nyt sieltä. Käyn hakemassa, koska siellä on niin arvokasta tavaraa. En sille yhdelle jätä niitä. Se ei opettele minun suksillani suksimaan, Aitolehti kertoo videolle.

Sara Sieppi muuttaa uuteen kotiin

Somevaikutta Sara Sieppi kamppailee muuttolaatikoiden seassa. Ex-missi on juuri muuttanut uuteen kotiin.

– Minä, joka maksan tästä asunnosta täytyy odottaa neljä viikkoa, että joku idiootti on ottanut minun varastoni ja tyhjentää sen, jossain kohtaa kun hän haluaa, Sieppi tuskastelee tavarapaljouden kanssa.

Sieppi joutuu kokoamaan ja laittamaan omat tavaransa paikoilleen uudessa kodissa. Pöytä naarmuttaa lattiaa, mikä saa Siepin kyynelehtimään.

– Vituttaa niin paljon. Olen niin väsynyt tähän muuttamiseen, Sieppi kertoo kyyneleet silmissä.

Tuure Boelius tunteikkaana elämästään

Myös YouTube-tähti Tuure Boelius kamppailee elämäntilanteensa kanssa. Ensimmäisessä jaksossa mies pohtii omaa julkisuuskuvaansa.

– Ymmärrän, että minun vanhempiani jännittää, että olen tässä mukana. Haluan itse päättää, mitä kaikkea kuvaan. Tarvitseeko aina miettiä. En ikinä kuvaisi minun YouTube-kanavalle materiaalia, kun tulen baarista kotiin, Boelius kertoo.

Boelius kertoo videolla jääneensä ”glitterin” ja ”pinkin” alle. Hän pohtii, etteivät ihmiset tiedä oikeasti millainen hän on. Mies kertoo halunneensa tulla laulajaksi tai näyttelijäksi.

– Se YouTube ei merkkaa itselle silleen. Mahtava alusta ja olen sieltä tullut. Se on tehnyt minun urastani tämän mikä olen nyt. Kannattaa tehdä just mitä haluaa ja minä en halua tehdä YouTubea, Boelius kertoo kyynelehtien.

Iholla uusi kausi alkaa keskiviikkona 13. tammikuuta discovery+ -palvelussa, jolloin julkaistaan kolme ensimmäistä jaksoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja