Martha kannustaa tekemään itse

Martha Stewart innostaa tekemään kauniita, tyylikkäitä ja hauskoja käsitöitä, joista jokainen selviää perusnäppäryydellä ilman ammattilaisen käsityötaitoja.

Omassa käsityösarjassaan Martha ja viikoittaiset vieraat tarjoavat katsojille mukavia arjen vinkkejä ja uniikkeja lahjaideoita. Sarjassa nikkaroidaan, askarrellaan ja tuunataan kortteja ja lahjatavaroita, monenlaisia käteviä kodintarvikkeita sekä kauniita koriste-esineitä.

Käsityökoulussa ommellaan muun muassa vanhasta villapaidasta lapaset ja astiapyyhkeistä tyynynpäällisiä. Lisäksi askarrellaan niin lasinalusia, lampunvarjostimia, kiiltokuvia kuin käsintehtyä saippuaakin. Martha osaa taikoa tavallisesta valokuvakehyksestä taideteoksen ja ilmastointiteipistä lompakon.

Ohjelmassa vierailee myös tunnettuja tähtivieraita, jotka auttavat askarteluemäntää toteuttamaan päivän tuunaustuotteet. Tulevissa jaksoissa nähdään muun muassa, kun Conan O'Brien tekee oksanaulakon, Rosie O'Donnell antaa vinkkejä découpage -koristelusta ja Tuho-osastosta tuttu näyttelijä Zach Braff tekee Marthan kanssa koiran ruokinta-aseman.

Martha Stewart Living: Käsityökoulu AVAlla, katso jaksotiedot alta.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat