Mainos

Marokkolainen auttoi löytämään suomalaisnaisen Malagan pahamaineisimmasta lähiöstä – "Aluetta, missä yksikään äiti ei haluaisi tyttärensä olevan"

22-vuotias suomalaisnainen katosi Espanjan Aurinkorannikolla viikonloppuna. Olé-lehden ja Suomalainen Espanjassa -lehden päätoimittaja Katia Westerdahl kertoo MTV:lle, millaisesta lähiöstä nuori nainen lopulta löydettiin.

Katia Westerdahl kertoo, että suomalainen 22-vuotias nainen löytyi Malagasta tänään elossa. Hänet tunnistettiin alueella, jota nainen kuvailee Malagan pahamaineisimmaksi lähiöksi. 

– Kyseessä on Palma-Palmilla, laitakaupunki Malagassa, johon ovat keskittyneet huumekauppiaat ja huumeidenkäyttäjät. Se on paikka, jonne Espanjan poliisi ei mielellään mene ja aluetta, missä yksikään äiti ei haluaisi tyttärensä olevan.

Westerdahlin mukaan tytön löysi marokkolainen henkilö, joka oli lopulta lähettänyt äidille kuvan tyttärestään. Tyttö oli tunnistettu kadonneeksi suomalaiseksi. Westerdahl sai vihjeen tytön löytymisestä toiselta suomalaiselta henkilöltä tänään.

– Tyttö ilmeisesti liikkui paljon alueen marokkolaisten seurassa, joten katsottiin parhaaksi lähettää marokkolainen henkilö hakemaan häntä tältä asuinalueelta, Westerdahl kertoo.

Westerdahl kertoo, että tyttö löytyi paikalta elossa, mutta ei pysty vielä kertomaan tapauksesta enempää. Westerdahl aikoo haastatella tytön löytänyttä marokkolaista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.