Markus Selin: Odotellaan hovioikeuden päätöstä

Tuottaja Markus Selin toteuttaa Vihtiin nousevan Ideaparkin yhteyteen kansainvälisen tason jättimäistä studiokokonaisuutta. Tammikuussa saamastaan oikeuden tuomiosta Selin ei halunnut toistaiseksi kommentoida, vaan kertoi odottavansa hovioikeuden päätöstä.

Selin puhui kuitenkin mieluusti yhteistyöstä Masku-huonekaluliikkeiden ja sittemmin Lempäälän Ideaparkin "isän" Toivo Sukarin kanssa.

– Pohdimme Topin kanssa, mikä olisi semmoinen tekijä, joka yhdistäisi kaikkia Ideaparkissa ostoksilla käyviä asiakkaita. Studiopark-ajatus lähti siitä. Ideaparkin liikkeet vetävät valmiin yleisön, joka voisi halutessaan yhdistää ostosreissun ja jäädä sitten samalla yleisöksi studiossa kuvattaviin ohjelmiin, Selin kertoi.

– Yleisöä tarvitsevia tv-ohjelmia tuotetaan nykyään Suomessa paljon ja osallistuminen niihin kiinnostaa jatkuvasti enemmän. Tarpeeksi isoja katsomoita sisältäviä studioita ei kuitenkaan ole, tuottaja visioi.

Studion on tarkoitus olla erilaisten tv-tuotantojen vuokrattavissa ja käytettävissä myös Ideaparkissa järjestettävissä muissa tapahtumissa, ja siitä tulee suuruudeltaan 2 000 neliön kokoinen.

– Studiokokonaisuuden on oltava pääkaupunkiseudulla, mutta sen ei tarvitse kuitenkaan olla keskustassa. Viihde ja sitä kautta syntyvä elämyksellisyys sopivat hyvin Ideaparkin yhteyteen, Selin kiteytti.

– Mikään huomispäivän juttu tämä ei ihan ole, sillä itse hanke on valmis viimeistään vuonna 2012. Suunnittelutyöt on kyllä jo aloitettu.

Markus Selin ei tässä yhteydessä halunnut kommentoida hovioikeuteen tekemästään valituksesta tammikuisesta Helsingin käräjäoikeuden päätöksestä. Selin tuomittiin tuolloin käräjäoikeudessa velallisen törkeästä epärehellisyydestä ja velallisen törkeästä petoksesta vuoden ehdolliseen vankeuteen.

– Hovioikeudesta tulee aikoinaan päätös siitä asiasta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat