Mainos

Marjanpoimija hakattiin Suonenjoella

Liettualainen 28-vuotias mies pahoinpideltiin lauantain vastaisena yönä marjatilalla Suonenjoella. Uhrin kertoman mukaan hänen kimppuunsa kävi kolme ulkomaalaista miestä. Yksi heistä otettiin kiinni eilen.

Marjanpoimija soitti hätäkeskukseen myöhään perjantai-iltana. Hän kertoi, että häntä jahdataan marjatilan asuintalossa. Jutun osapuolet ovat kaikki marjatiloille kesätöihin palkattuja ulkomaalaisia.

- Vaikuttaa siltä, että tilan isäntä olisi ollut erotuomarina ja rauhoitellut osapuolia. Kahta muuta ulkomaalaista miestä etsitään yhä. Jutussa on vielä runsaasti aukkoja, kertoo vanhempi konstaapeli Veli-Matti Sedergren.

Ambulanssimiehet löysivät uhrin Karttulantien varresta puoli yhden jälkeen yöllä. Hän oli soittanut hätäkeskukseen tätä ennen toisenkin kerran.

Ambulanssin saapuessa mies ei pystynyt liikuttamaan jalkojaan. Mies kuljetettiin Kuopioon sairaalahoitoon, josta hän pääsi pois eilen.

- Hän käväisi kuulusteluissa tänään. Lähipäivinä kuullaan vielä tilan isäntää. Enempää ei tiedetä kuin että riitaa on ollut, toteaa Sedergren.

Poliisi on kuulustellut kiinni ottamaansa 30-vuotiasta venäläismiestä. Hänet laskettiin tänään vapaalle jalalle.

Juttua tutkitaan pahoinpitelynä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.