Marita Taavitsaisen talo myytiin heti

Laulaja Marita Taavitsaisen ja hänen aviomiehensä Tomi Natrin kauppaama vanha Terijoelta tuotu huvila myytiin ensimmäisessä näytössä.

Helsingissä Veräjänmäessä sijaitsevaa, vuonna 1928 valmistunutta, kolme huonetta, keittiön ja saunan käsittävää 78-neliöistä huvilaa kaupattiin 340 000 eurolla. Huvilalla on mielenkiintoinen historia, sillä se on yksi niistä noin 2 000:sta huvilasta, joita 1920-luvulla kuljetettiin Suomeen silloisen kuntamme Terijoen alueelta. Nykyään alue kuuluu Venäjälle. Jokaisesta huvilan huoneesta löytyy kakluuniuunit. Taavitsainen osti talon noin kymmenen vuotta sitten.

– Talo myytiin heti, ensimmäisellä näytöllä. Uusi koti on jo ostettu, ja sinne muutetaan tämän kuun aikana, Taavitsaisen aviomies Tomi Natri kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Natrin mukaan syy asunnon myymiselle on kasvava perhe. Pariskunnan toinen lapsi syntyy kesäkuussa. Esikoislapsi Stella syntyi vuonna 2009. Uusi koti löytyi Nurmijärven Rajamäeltä.

– Täytyy mukautua tilanteeseen. Vähän harmittaa rauhallinen ja lapsiystävällinen alue jättää. Siellä oli myös aikuisille harrastusmahdollisuudet lähellä.

(MTV3–MIKKO KORMILAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat