Marita Taavitsainen viettää äitienpäivää MM-areenalla

Iskelmätähti Marita Taavitsainen myöntyy viettämään äitienpäiväänsä MM-kisoissa.

Useat äidit tuskailevat keväisin äitienpäivän kanssa, sillä juhlapäivänä monien läheiset ovat keskittyneet seuraamaan MM-turnauksen pelejä äitienpäivän vieton sijaan. Myös vuoden 2012 äitienpäivänä kamppaillaan useita matseja ja Suomi pelaa USA:ta vastaan. Laulaja Marita Taavitsaisen mies Tomi Natri toimii MM-areenalla kuuluttajana, joten Marita kertoo MTV3.fille suuntaavansa myös hallille.

– Mies on joka tapauksessa hallilla sunnuntaina, joten menen silloin sitten äitienpäivän kunniaksi pelejä seuraamaan. En halua jäädä yksin lasten kanssa kotiinkaan. Sitten ollaan jääkiekkopelissä ihan niin kuin vanhat tekijät, Marita nauraa.

Taavitsainen voisi varmasti viettää äitienpäivää myös mieluisammissa merkeissä, sillä Marita ei ole mikään suuri kiekkofani.

– Olen mie kyllä vähän nihkeä, en ole mikään jääkiekon ylin ystävä, Taavitsainen myöntää.

Taavitsaisella on miehensä kanssa kaksi lasta, 3-vuotias ja vajaan vuoden ikäinen tyttö. Taavitsainen nauraa, ettei hän ole pienille tyttärilleen pitänyt mitään luentoa äitienpäivästä.

– Lapset ovat vielä niin pieniä, että en minä mitään spektaakkelimaisia näytelmiä odota. He eivät ole mukana vielä päiväkotielämässäkään, joten mitään isoja askarteluja ei ole äitienpäivälle tehty, Taavitsainen toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat