Marita Taavitsainen vauva-arjestaan: En ole vielä löytänyt tasapainoa

Laulaja Marita Taavitsainen myöntää Huomenta Suomen haastattelussa, että keikkailun ja vauva-arjen yhdistäminen on ollut haastavaa.

Taavitsainen sai toisen lapsensa vain vajaa kaksi kuukautta sitten, joten vauva-arjessa elävä nainen ilahtui aamulla luksuksesta, eli Huomenta Suomen ammattilaisten laittamista hiuksistaan. Taavitsaisen ja Tomi Natrin perheen esikoistytär Stella on nyt hieman yli kahden vuoden ikäinen.

– Onhan tämä nyt vähän tällaista, en ole vielä oikein löytänyt tasapainoa vauva-arkeen. Keikoilla on kova ikävä kotiin, mutta välillä on pakko käydä hengähtämässä myös kodin ulkopuolella. Molempia yritän vaalia, on ihanaa olla niin kotona kuin keikoillakin, Marita toteaa Huomenta Suomessa.

Aiemmin Marita saattoi lähteä reissuun ilman suuria suunnitelmia, joten lasten myötä elämä on muuttunut myös sen suhteen. Välillä Maritan tytöt kulkevat äidin mukana keikkamatkoilla.

– Vähän oon kaiholla miettinyt, että enkö enää ikinä pääse sillä lailla reissuun kun ennen. Lasten kanssa matkustaminen on kuitenkin erilaista, olen jo fysioterapeutilta varmistellut, että voihan lapset istua pieninä autossa pitkiä matkoja. Toisaalta, minullakin on tullut rattia uran aikana sellainen kilometrisokeus, että ihan hyvä saada eri näkökulmaa matkustamiseen, Marita toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat