Marita Taavitsainen: Perhe muutti kaiken

Laulaja Marita Taavitsainen paljastaa asettaneensa nuorempana itselleen ikärajan, johon mennessä perheen piti olla kasassa.

Suosikkilaulaja Marita Taavitsainen viihtyy perheensä parissa. 44-vuotiaalle artistille perhe astui kuvioihin nopeaa tahtia muutama vuosi sitten. Hän meni naimisiin 40-vuotiaana, ja nopeasti kuvioihin syntyivät kaksi vauvaa.

Perhe on muuttanut Taavitsaisen arjen totaalisesti.

– Kaikki päässäni on muuttunut. Tietenkin jollain tapaa jossain vanhoja tapoja yrittää muistella elämääni ennen. Nyt mennään siinä, että on aamupuurot, päikkärit, keinutaan ja kiikutaan. Illalla kymmeneltä sitä miettii, söisikö sitä jotain tai katsoisi uutisia. Enempää ei voi kuvitella, että sivu kääntyisi elämässä. Todellisuus on muuttunut erilaiseksi kuin ennen, energinen Taavitsainen kertoo MTV3.fille Joulu Mielelle -pressitilaisuudessa.

Taavitsaisesta tuli äiti 40-vuotiaana, ja toisen lapsensa hän kaksi vuotta myöhemmin.

– Aika aikaansa kutakin. Minulla on ollut 40 vuotta aikaa itselleni, niin nyt minulla on aikaa tehdä tätä. Haluan keikoilla, joissa saan etäisyyttä kotiin. Minulla on kyllä sitten kauhea ikävä ja huoli heidän pärjäämisestään, eloisa laulajatar sanoo.

Taavitsainen oli ajatellut ennen maagisen 40 vuoden rajapyykin kääntymistä, ettei hän sen jälkeen suunnittele perheen perustamisesta.

– Minulla oli jonkinlainen takaraja. Jos 40-vuotiaaksi mennessä mitään ei olisi tapahtunut, sitten olisi unohdettava koko asia. En sitten olisi ajatellutkaan, että pitäisi päästä naimisiin ja saada lapsia. Se tapahtuikin juuri sinä päivänä silloin, kun täytin 40 vuotta, Taavitsainen muistelee iloisesti.

Suosikkilaulaja ei ottanut asiasta stressiä, vaan hän antoi asian edetä omalla painollaan.

– En todellakaan ajatellut niin, että olisi pakko löytää joku mies ja perustaa perhettä. Sitten kun asiat menevät, niin on mennäkseen, hän sanoo iloisesti.

Joulu Mielelle -konsertti MTV3:lla 16. joulukuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat