Mainos

Marisa jakaa deittineuvoja naisille: "Älä tyydy mieheen, joka tekstaa kolmelta aamuyöllä"

Marisa Donnelly uskoo, että on tärkeää olla tyytymättä. Donnelly kehottaa naisia etsimään kumppania, joka näkee rakastamansa naisen hyvään sydämeen.

Marisa Donnelly jakaa neuvoja naisille Thought catalog -sivustolla. Donnellyn mukaan on tärkeää olla tyytymättä. Donnelly muistuttaa, ettei inhottavaan työhön, väärään kotipaikkaan, epäaitoihin ystäviin tai vääränlaiseen rakkauteen tarvitse tyytyä.

– Ansaitset miehen, joka ei vain vietä yötä kanssasi, vaan viettää kanssasi myös aamun. Miehen, joka leipoo suosikkisuklaamuruvohveleitasi maapähkinävoilla ja tuo ne tarjottimella sänkyyn, kun olet sairas. Miehen, joka hyräilee suosikkibiisiäsi, nuotin vierestä ja vähän vaikeana, jotta nauraisit, Donnelly kuvaa.

Donnelly kehottaa naisia etsimään kumppania, joka katsoo ohi pikkuvirheiden ja näkee rakastamansa naisen hyvään sydämeen.

– Kiltit siskoni, älkää tyytykö. Älkää tyytykö mieheen, joka tekstaa kolmelta aamuyöllä, tai vain silloin, kun juhlit ilman häntä, tai kun olet onnellinen jonkun muun kanssa, Donnelly neuvoo.

– Älä tyydy poikaan, joka pelaa pelejä, kutsuu loukkaavilla nimillä ja pyörittelee sinua valheidensa verkossa, kunnes olet niin väsynyt ja jumissa, että vain annat periksi. Älä tyydy mieheen, joka näkee vain kasvot, vain vartalon, koska sinä, ihana tyttö, olet aina enemmän kuin vartalosi.

"Lupaa, ettet tyydy halpaan kopioon rakkaudesta"

Donnelly kertoo ymmärtävänsä, että elämä voi tuntua pelottavalta ja yksinäisyys voi kauhistuttaa. Moni jää huonoon suhteeseen, koska uskoo, ettei parempaakaan ole koskaan luvassa.

– Minä lupaan, että luvassa on enemmän. Vielä tulee se mies, joka sivelee sormellaan pisamia poskellasi ja saa kylmät väreet kulkemaan selkääsi pitkin. Mies, jota pidät kädestä itsenäisyyspäivän ilotulitusten aikana, hän kuvailee.

– Vielä tulee mies, joka vastaa puheluihisi, vie sinut treffeille, joka välimatkasta ja menneisyytesi lapsellisista pikkupojista huolimatta todella rakastaa sinua ja valitsee sinut. Joka ikinen päivä.

Donnelly kehottaa odottamaan ”oikeanlaista” rakkautta.

– Lupaa, ettet tyydy halpaan kopioon rakkaudesta, Donnelly kirjoittaa.

– Älä tyydy vähempään kuin ikuisuuteen, vähempään kuin tietoon vailla epäilystä, että tämä on rakkautta. Koska lupaan, sinä löydät sen. Ja se on kauniimpaa kuin osasit kuvitellakaan.

Erolle on monia syitä – joista monet hyviä:

3:00

2:15

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.