Mainos

Marinoitua porsaan ulkofileetä ja paistettua perunaa 5.8.1999

600 g porsaan ulkofileetä
2 sipulin valkoiset osat

Marinadi:


1/2 dl soijaa
1/2 dl öljyä
1/2 dl viinietikkaa
1/2 dl vettä
2 rkl tomaattipyreetä
sokeria
pippuria

Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Leikkaa porsaan filee pa- loiksi ja hienonna sipuli.Lisää sipulit ja porsaan liha marinadiin ja anna marinoitua vähintään tunnin, mielellään seuraa vaan päivään. Paista marinoitu- nut liha pannulla, uunissa tai grilli- ssä kypsäksi. Kiehauta marinadi kastikkeeksi.
Tarjoa paistettujen perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.

Paistetut perunat


800 g perunoita
3 tomaattia
sipulinvarsia
(paprika)
öljyä
Kuori perunat ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista perunasiivut pannulla pienessä määrässä öljyä. Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja silppua sipulinvarret. Lisää ne perunoiden joukkoon. Perunat saavat suolaa porsaan marinointiliemestä, joten suolaa ei tarvitse lisätä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.