Marinoitua karitsanfileetä ja voissa kuullotettuja kevätvihanneksia

Ainekset:

  • 3-4 kpl karitsan fileetä
  • suolaa ja pippuria
  • rosmariinia
  • valkosipulia
  • timjamia
  • paahdettuja korianterin siemeniä
  • voita/ öljyä paistamiseen
  • Vihannekset:
  • vihreää parsaa
  • pikkuporkkanoita
  • kukkakaalia

Valmistusohje:

Paista fileisiin pintaväri pannulla voissa tai öljyssä. Paista niitä vielä pari minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Hienonna yrtit ja paahda korianterin siemenet. Hiero kaikki mausteet fileiden pintaan ja kääri ne tiiviisti kelmuun. Anna lihojen maustua jääkaapissa yön yli.

vihannekset:

Keitä puhdistetut ja pilkotut vihannekset suolalla maustetussa vedessä al denteiksi. Sulata voita kattilassa ja pyöräytä vihannekset voissa. Voit maustaa ne halutessasi tuoreella timjamilla.

Lue myös:

    Uusimmat