Mainos

Marinoitua karitsanfileetä ja voissa kuullotettuja kevätvihanneksia

Ainekset:

  • 3-4 kpl karitsan fileetä
  • suolaa ja pippuria
  • rosmariinia
  • valkosipulia
  • timjamia
  • paahdettuja korianterin siemeniä
  • voita/ öljyä paistamiseen
  • Vihannekset:
  • vihreää parsaa
  • pikkuporkkanoita
  • kukkakaalia

Valmistusohje:

Paista fileisiin pintaväri pannulla voissa tai öljyssä. Paista niitä vielä pari minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Hienonna yrtit ja paahda korianterin siemenet. Hiero kaikki mausteet fileiden pintaan ja kääri ne tiiviisti kelmuun. Anna lihojen maustua jääkaapissa yön yli.

vihannekset:

Keitä puhdistetut ja pilkotut vihannekset suolalla maustetussa vedessä al denteiksi. Sulata voita kattilassa ja pyöräytä vihannekset voissa. Voit maustaa ne halutessasi tuoreella timjamilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.