Marilyn Manson näytteillä Los Angelesissa

Rocklaulaja Marilyn Manson, joka on tunnettu raamattujen repimisestä ja saatanan kutsumisesta näyttämöllä, näyttää toisenkin kieroutuneen puolensa The Golden Age of Grotesque -nimisessä näyttelyssään Los Angelesissa. Monet kuuluisuudet, kuten näyttelijä Nicolas Cage ja hänen uusi vaimonsa Lisa Marie Presley, olivat viime torstaina läsnä näyttelyn avajaisissa, jossa heitä kohtasivat värikkäät ja kaameat akvarellit.

-Teen töitä, joita suurin osa ihmisistä pitää groteskeina, sanoo Manson, jonka oikea nimi on Brian Warner. -Käytän paljon lapsekkaita värejä. Käytin itse asiassa lasten maalaussettiä, jossa on paljon pastellivärejä. Manson kertoo nauttineensa luomistyöstään. -Tämä eroaa musiikin tekemisestä siinä, että saan olla yksin. Maalaan hiljaisuudessa: vain minä, sivellin ja paperi.

Nimeämällä näyttelynsä ja tulevan albuminsa The Golden Age of Grotesqueksi Manson haluaa osoittaa kunnioitustaan 1930-luvun Weimar Berlinille ja Hollywoodille. -Yritän palauttaa tuon ajan jännityksen, hohdon ja turmeltuneisuuden ja viedä kokonaisuuden niin pitkälle kuin vain voin.

Lue myös:

    Uusimmat