Mainos

Marihuana myyntiautomaatteihin USA:ssa

Marihuana-automaatilla asioivan henkilöllisyys varmistetaan sorminjälkitunnisteen avulla. Osto tapahtuu automaattikortilla.

Kaliforniassa saa pian marihuanaa myyntiautomaateista. Luontaistuotteiden keskus Los Anglesissa tarjoaa palvelua tosin vain henkilöille, joille lääkäri on määrännyt marihuanaa lääketieteellisistä syistä.

Potilas saa käyttöönsä automaattikortin, jolla hän voi asioida automaatilla. Kortin saadakseen potilas esittää palvelua tarjoavalle Herbal Nutrition Centre -yhtiölle henkilöllisyytensä ja reseptinsä. Lisäksi hänen valokuvansa ja sormenjälkitunnisteensa tallennetaan yhtiön rekisteriin, kertoo BBC News.

Potilaan asioidessa marihuana-automaatilla, kone tunnistaa asiakkaan sormenjäljen. Myyntiautomaattiin on kytketty lisäksi kamera, joka kuvaa henkilön. Näin varmistetaan, että asiakas on sama henkilö kuin kortin haltija. Myyntitapahtumaa valvoo paikalla turvamies.

Yhdysvalloissa kaikkiaan 11 osavaltiota sallii marihuanan käytön lääketieteellisistä syistä. Marihuanaa käytetään mm. kivunlievitykseen.

Reseptilääkkeiden myynnin automaateissa uskotaan lisääntyvän Yhdysvalloissa lähivuosina.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.