Mariehamnin Assis pyssytti hattutempun – Solignac yksin maalipörssin kärkeen

IFK Mariehamnin keskikenttämies Diego Assis nousi päärooliin sunnuntaina jalkapalloliigan ottelussa. Assis paukutti puhtaan hattutempun maarianhaminalaisten kaadettua Hongan kotonaan maalein 4-1 (0-0).

Kotijoukkue hallitsi hienokseltaan jo ensimmäistä puoliaikaa, mutta hallinta alkoi näkyä tulostaululla vasta tauon jälkeen. Ensin Luis Solignac pelasi Assisin avopaikkaan ja numerot olivat 1-0. Kun Assis reilun tunnin pelin jälkeen ohjasi läheltä numeroiksi 2-0, alkoi pelissä olla ratkaisun makua.

IFK Mariehamn hallitsi tapahtumia yhä selvemmin ja Assis viimeisteli hattutemppunsa ennen Solignacin 4-0-maalia ja Honka-debytantti Carlos Portelan kavennusta. Maali oli Solignacille kauden kymmenes ja hän nousi yksin liigan maalipörssin kärkeen.

– Tämä oli kauden ehdottomasti parhaita otteluitamme. Meidän olisi ehkä pystyä maalintekoon jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta ottelu kokonaisuudessaan oli meiltä hyvä, tyytyväinen IFK-luotsi Pekka Lyyski sanoi.