Mariah ei vastannut viesteihin – mies kokeili äärimmäisen noloa tapaa: "Hän todella ajatteli, että saisi vastauksen minulta, jos..."

Teksasilaisnainen oli suurelta osin jättänyt huomiotta viestit, joita oli saanut marraskuussa pikaisesti tapaamaltaan mieheltä. Viimeisin viesti mieheltä oli kuitenkin hätkähdyttävä – kaikessa noloudessaan.

Teksasilainen Mariah White ei voinut kuin nauraa miehen onnettomalle yritykselle saada nainen vastaamaan viesteihinsä.

Mariah oli kuukauden verran saanut viestejä, joissa luki käytännössä vain "hei" tai "mitä kuuluu?", mutta sitten mies keksi kokeilla jotain sellaista, mikä sai 22-vuotiaan Mariahin huomion, kertoo Buzzfeed.

Mariah jakoi yksipuolisesta viestiketjusta kuvakaappauksen Twitterissä. "Hän todella ajatteli, että saisi vastauksen minulta, jos hän esittelisi rahojaan", Mariah nauroi saatetekstissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies nimittäin ilmeisesti esitti lähettävänsä viestin erehdyksessä väärään numeroon. "Hei, äiti.... Siirsin juuri 2800 dollaria tilillesi.. sinun olisi pitänyt kertoa minulle aiemmin, että tarvitsit apua.. Tekstaa minulle, kun saat sen. Rakastan sinua", miehen tekstiviestissä luki.

Hetkeä myöhemmin tuli kuitenkin viesti: "Väärä viesti.. Minun mokani..."

Ei mennyt läpi

Mariah ei uskonut miehen temppua hetkeäkään. Naisen mukaan hän tiesi välittömästi, että mies oli vain esittänyt lähettävänsä viestin väärään numeroon osoittaakseen, kuinka hyvä tyyppi olikaan. Mariahin mielestä temppu oli säälittävä. Hän ei usko, että virhe olisi edes mahdollinen, sillä miehen olisi kirjoittaessaan pitänyt huomata edelliset viestinsä. 

Nainen oli tavannut miehen marraskuussa, jolloin he olivat vaihtaneet yhteystietoja ammatillinen verkostoituminen mielessään. Mies oli kuitenkin alkanut lähettää viestejä, joihin Mariah pian lakkasi vastaamasta.

– En estänyt häntä, koska hänen viestinsä olivat niin satunnaisia, etten edes ajatellut sitä, Mariah selittää Buzzfeedille.

Twitterissä miehen yritys nauratti monia. Mariahin julkaisulla on jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

"Nainen: välttelee häntä, Mies: 'Minulla on rahaa.'"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kyllä sitä pitäisi tietää, milloin lopettaa..."

Mariah kertoo kuitenkin saaneensa myös viestejä, joissa ihmetellään, miksei tämä voi kertoa miehelle suoraan, ettei ole kiinnostunut.

– Olen saanut paljon inhottavia yksityisviestejä, joissa kerrotaan, että minun olisi pitänyt lakata tuhlaamasta hänen aikaansa ja vain kertoa, etten ole kiinnostunut, mutta tämä oli aikuinen mies, joka jotenkin harhautti minut antamaan hänelle numeroni. Kyllä sitä pitäisi tietää, milloin lopettaa, kun joku ei selvästikään ole kiinnostunut, Mariah toteaa.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja