Mariah Carey teki järkyttävän asumokan – katso kuvat!

Laulaja Mariah Carey näyttäytyi viime sunnuntaina maailmantähtien suosimassa lomakohteessa Aspenissa oikeassa asuhirvityksessä.

Näyttelijä Mariah Carey, 42, aiheutti sekavia tunteita näyttäytymällä Aspenissa pitkässä mekossa, joka korosti hänen uhkeita kurvejaan hyvin teatraalisesti.

Carey oli valinnut ylleen mustavalkoisen mekon, joka korosti hänen naisellisia kurvejaan sekä näyttävän vyötärövyön että sitäkin näyttävämmän printin vuoksi. Asu korosti näyttelijättären muotoja niin hurjasti, että lopputulos oli tyylikkään sijaan humoristinen. Hyvin naisellinen vartalo ei Careyn varoittavan esimerkin mukaisesti kaipaa tavallisesti sen kummemmin korostusta – ainakaan, jos asukokonaisuuden ei toivo muuttuvan humoristiseksi.

Careyn yllä nähdyn mekon printti oli niin ikään hyvin uskalias valinta, sillä hallitseva ruutukuvio muistuttaa helposti ennemmin verhokankaasta kuin näyttävästä mekkokankaasta. Kun kankaan kuvio on erityisen hallitseva, olisi tärkeää kiinnittää huomiota siihen, ettei asussa ole käytetty liikaa samaa printtiä – jos mielii, että huomion kerää mekon sijaan sen kantaja.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja