Maria Nordin avautuu blogissaan: "Tunsin rinnassa terävän möykyn"

Pop-tähti Reino Nordinin vaimo Maria Nordin kirjoittaa Kaksplus-lehden blogissaan löytäneensä viime keväänä vasemmasta rinnastaan patin, joka tutkittiin.

Laulaja Reino Nordinin vaimo Maria Nordin kirjoittaa Kaksplus-lehden blogissaan tunteneensa viime keväänä tunteneensa vasemmassa rinnassaan kipua, tutkineensa rintansa ja löytäneensä terävän möykyn.

Nordin kertoo varanneensa ajan lääkärille, joka myös tunsi patin ja kirjoitti hänelle lähetteen mammografiaan.

– Mammografiaan pääsyn odottaminen on ollut yksi kamalimmista asioista joita olen kokenut. Vaikka olin jo tuolloin juuri aloittanut aivotreenin ja omaksumaisillani positiivisen ajattelun periaatteet, oli mahdollisen rintasyöpätuomion odottaminen tyynellä mielellä hyvin haastavaa, Maria Nordin kirjoittaa.

Nordin toteaa kirjoituksessaan, että mammografia itsessään ei ollut "sen kummempi tutkimus".

– Mutta tutkimuksen jälkeen minun pyydettiin jäämään odottamaan, sillä jos mammografiakuvassa näkyisi jotain erityistä, minun pitäisi mennä vielä rinnan ultraäänitutkimukseen. Viidentoista minuutin päästä minut tultiin kutsumaan ultraan. Siinä Kirurgisen sairaalan odotushuoneessa hoitajan sanat kuulostivat lähinnä kuolemantuomiolta.

Maria Nordin toteaa tekstissä, että hän ei ikinä saanut täysin selville, mikä rinnasta löytynyt patti oli. Ultraäänitutkimuksessa ei hänen mukaansa näkynyt mitään kovin selkeää.

– Sain ohjeeksi tarkkailla pattia muutaman kuukauden. Koska ajattelin, että en voi ainakaan nyt pariin kuukauteen tehdä mitään asialle, päätin tehdä sellaisia asioita rintojeni hyväksi, joita voin tehdä. Suuntasin rintoihini kauniita ajatuksia ja kylvin kiitollisuudessa ihania rintojani kohtaan. Ja vähensin rintaliivien käyttöä Ja lopulta unohdin koko patin.

Kolmatta lastaan odottava Nordin pohtii blogikirjoituksessaan myös sitä, voivatko rintaliivit aiheuttaa rintasyöpää.

Reino Nordin kertoi ilouutisen Facebook-sivullaan.

– Tiedotusluontoinen asia. OBS! Olemme raskaana Maria vaimoni (12rv) fyysisesti minä lähinnä henkisesti! (Aina yleensä) rakkautta ja toivomme rauhaa päläpälämedian hölinöiltä! Toivomme ihanaa odotusaikaa ja lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu! Ettäs tiiätte, Reino kirjoitti.

Reino ja Maria Nordinilla on kaksi yhteistä lasta. Reinolla on yksi lapsi aiemmasta suhteestaan.

Katso artikkelin yläosassa video, jossa Nordinit kertovat ensitapaamisestaan Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja