Maria Lund lehdelle: Minua luullaan kylmäksi ja etäiseksi

Laulaja-näyttelijä Maria Lund on totuttu näkemään julkisuudessa viimeisen päälle laitettuna glamour-kaunottarena. Marian mukaan hänen suosimastaan lookista ei kuitenkaan kannata tehdä johtopäätöksiä siitä, millainen ihminen hän oikeasti on.

Maria kertoo Ilta-Sanomille, että hänestä otetuista kuvista huokuva femme fatale -henkisyys ei oikeastaan kerro koko totuutta.

– Monesti tavastani poseerata kuvissa vedetään suoria johtopäätöksiä siihen, millainen olen ihmisenä. Mutta en ole koskaan pitänyt hymykuvista, hän kertoo.

Menneiden vuosikymmenten elokuvatähtien tyyliin pukeutuva Maria kertoo oman likinäköisyytensä aiheuttaneen hassuja tilanteita.

– Joidenkin mielestä minulla on "paha katse". Itse en huomaa sitä, että saatan näyttää vihaiselta. Olen vielä likinäköinenkin, joten vaikka luulen katsovani kaukaisuuteen, saatan tietämättäni tuijottaa jotain ihmistä. Koulussa saksanopettajani heitti minut kerran ulos, kun olin kuulemma katsonut häntä pahasti. En tiedä yhtään, mistä se tuli, Maria ihmettelee.

Hän kertoo myös olevansa luonteeltaan erittäin ujo, mutta päässeensä piirteestä hieman eroon vuosien saatossa.

– Olen aina ollut se, joka kuuntelee. Pidän hyvin paljon sisälläni asioita, ja on todella iso kynnys sanoa ääneen, että olen tästä asiasta eri mieltä. Minulla on pelko, että loukkaan toisia ihmisiä – tai edes, että toinen jotenkin hämmentyy.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat