Maria Guzenina-Richardson selittää viime hetken peruutustaan

Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson kertoo syyn, jonka takia hän jätti SuomiAreenan väliin.

Porissa SuomiAreenan yhteydessä järjestettiin eilen kiinnostusta herättänyt keskustelutilaisuus. Paneeli käsitteli nuorten syrjäytymistä, ja siihen piti osallistua kiinnostava parivaljakko; peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson sekä Hjallis Harkimo. Guzenina-Richardson kuitenkin peruutti osallistumisensa viime tipassa.

– Harmi, että jouduin perumaan, se oli kauheaa venkslausta aikatauluongelmien kanssa. Eilen järjesttiin EU-Minva, jonka jälkeen alkoi valtioneuvoston istunto. Keskustelutuokion säätäminen tuli sen verran viime hetkellä, että jouduin sen perumaan, Guzenina-Richardson kertoo MTV3.fille.

Tiedusteltaessa liittyikö peruutus millään lailla tilaisuudessa puhuneeseen Hjallis Harkimoon, peruspalveluministeri torppasi asian saman tien.

– Miksi se hänestä johtuisi? Minulla on työt täällä suunnalla, ja työkiireiden vuoksi oli pakko perua kyseinen tilaisuus. Toivon, että vaikka ensi vuonna minulla olisi mahdollisuus keskustella Hjalliksen kanssa näistä nuorisotyöttömyysasioista, jotka ovat lähellä sydäntäni, Guzenina-Richardson sanoo.

Hjallis Harkimon ja Maria Guzenina-Richardsonin läheisistä väleistä on kuiskittu viime aikoina, kun 7 päivää -lehti väitti viime viikolla parilla olevan jopa romanssi. Kumpikaan osapuoli ei ole kuitenkaan kommentoinut suhdeuteluihin millään lailla.

Richardsonin paikalla Porin paneelissa nähtiin sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat