Mari Perankoski Putous-hahmostaan: Ideoita keikkabussista

Putouksen Mari Perankoski esitteli lauantaina yleisölle Karjalan Kandalfi -nimisen sketsihahmonsa.

Putous käynnistyi lauantaina MTV3-kanavalla. Puolitoistatuntisen aikana kansalle esiteltiin myös uudet sketsihahmot, joukossaan Mari Perankosken esittämä Karjalan Kandalfi.

Karjalan Kandalfi on kuin ilmetty peilikuva Perankosken hevaripuoliso Jouni Hynysestä, mutta nainen ei suoraan myönnä käyttäneensä puolisoaan inspiraationaan.

– Olisikohan siitä Jounista sitten vahingossa jotain tarttunut mukaan. Onkohan niissä jotain samaa? Ehkä se parta sitten, Perankoski myhäili lähetyksen jälkeen.

Lauantaina paikan päällä lähetystä seurannut Hynynen kuitenkin paljasti MTV.fille antaneensa Perankoskelle vinkkejä hahmon työstämisessä. Perankoski kertoo itsekin kasanneensa Kandalfin elävän elämän havainnoista.

– Havainnoin lähiympäristöäni, korvat auki olen kuunnellut asioita keikkabussissa. Olen aiemminkin tehnyt lähisukulaisistanikin hahmoja – jopa heidän omilla nimillään tai muunnoksilla niistä, Perankoski paljastaa.

Kandalfilla ja Hynysellä on silminnähden yhteistä ulkoisten ominaisuuksiensa puolesta, mutta henkisellä tasolla myös Perankoskella itsellään on yhteistä hahmonsa kanssa.

– Vanhana Parnasson lukijana samaistun hänen herkkyyteensä ja runollisuuteensa, Perankoski pohtii.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat