Marco Hietala: Lasten kanssa touhuamisella ajatukset pois töistä

Nightwish-rokkari Marco Hietala pääsee parhaiten irti työstään ja päässä pyörivistä ideoista telmimällä 12-vuotiaiden poikiensa kanssa.

Nightwish- ja Tarot-yhtyeistä tunnettu laulaja-basisti MarcoHietala on mukana monessa musiikkiprojektissa. Hietala myöntää, että musiikin tekeminen on hänelle samanaikaisesti sekä henkireikä että jonkinlainen pakkomielle.

– En osaa istua sohvalla liian pitkään, ennen kuin nupissa alkaa raksuttaa, että tällainen pitäisi tehdä ja tollainen pitäisi tehdä. Nyt on varaa valita projektit aika tiukan siivilän läpi, kun aiemmin tein musiikkia mainoksiin, jotta sai särvintä pöydälle, Hietala kertoo MTV.fille.

Perjantaina 15. marraskuuta Hietala ja muut Raskasta joulua -levyn takana olevat muusikot lähtivät vuoden loppuun saakka kestävälle kiertueelle.

Työkuvioista Hietala kertoo pääsevänsä parhaiten irti arkisissa askareissa.

– Kotisohva on lomaa. Välillä tuntuu, että nämä musahommat turmelevat matkustamisen ilon, vaikka on matkojakin kyllä tehty, muusikko sanoo.

– Kun poikien kanssa käkätetään jollekin idioottimaiselle jutulle kimpassa, niin ei siinä tule mieleenkään, että olisiko huomenna keikka. On se myös niin sisäänrakennettu juttu, että se ottaa väistämättä haltuunsa silloin tällöin, Hietala kertoo musiikin tekemisestä.

Lue myös:

    Uusimmat