Marco Bjurströmistä uutisankkuri – muistatko miehen viihderoolit?

Viihdeohjelmien juontajana tunnetulla Marco Bjurströmillä on edessä elämänmuutos, kun hän aloittaa uutisankkurina Nelosella.

Bjurströmille päätoiminen työpaikka uutismaailmassa on uusi aluevaltaus. Viihdemaailmassa vaikuttanut Marco tuli koko kansan tietoisuuteen MTV3:n BumtsiBum!-ohjelman juontajana vuosina 1997–2005. Leikkimielisessä viihdekisailussa Bjurström väritti ohjelmaa leppoisalla jutustelullaan ja hänen "naminami"-hokemansa niitti mainetta.

Myöhemmin Bjurström juonsi myös MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -tanssiohjelmaa vuosina 2006–2009. Tuolloin hänen juontajaparinaan nähtiin niin syksyllä ohjelmaan palaava Ella Kanninen kuin aiemmin ohjelman juontajina nähdyt Vanessa Kurri ja Vappu Pimiä.

Marco on nähty kilpailijoiden mentorina Idols-ohjelmassa, ja ruudussa hänet nähtiin myös lapsiperheitä haastavassa Jackpot-sarjassa, Dance-ohjelmassa sekä Serenassa kuvattussa Me Kastelijat -kilpailuohjelmassa. Salatuissa elämissä Bjurström teki cameo-roolin vuonna 2003.

Juontajana tunnettu Bjurström on myös viestintäkouluttaja ja tanssikoulua pyörittävän StepUp Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Mies on nähty myös lukuisissa musikaaleissa.

Bjurström on luottavaisin mielin siirtyessään viihdeohjelmasta vakavampien aiheiden äärelle.

– Olin jo yli vuoden miettinyt elämänmuutosta. Seuraan aktiivisesti uutisia ympäri maailman, ja olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Laadukkaammasta uutistoimituksesta työpaikakseen ei voi edes unelmoida! Totta kai päätöksessäni oli myös hieman haikeutta, koska olen tehnyt muita töitä päätyökseni pitkään. Askel uutismaailmaan oli kuitenkin lopulta hyvin luonnollinen, Marco Bjurström toteaa tiedotteessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat